Úvod Blog Děti Zdravá lahev
Pitný režim snadno dodržíte s limčou, čajem i obyčejnou vodou...V každém případě ale hlavně se Zdravou lahví
 

Zdravá lahev - voda nad zlato

Jedinečný ryze český výrobek - Zdravá lahev - se pyšní speciálním materiálem určeným pro lékařské a farmaceutické účely. Oproti běžným lahvím má tak své výhody. Dá se vyvařit jako kojenecké lahve a díky jedinečnému materiálu se v ní netvoří plísně ani nepříjemný zápach. Využijí ji nejen děti, ale i sportovci nebo kdokoliv se snahou dodržovat pravidelný pitný režim. A to se dnes cení zlatem.

Pro koho je určena?

Voda je základ života. Lidské tělo je tvořeno z 50% vodou a ani žádný jiný živý organismus bez ní dlouho nevydrží. Pro nás je obyčejná voda často nutným zlem - kdo z nás nedal někdy přednost sladkému džusu nebo cole? U mnoho rodin je zvykem kupovat sixpacky minerálek, které ostatně nejsou doporučovány ve velkém množství, stejně ale svorně nahrazují klasickou vodu z kohoutku.

Nemluvě o energetických nápojích, které si oblíbily nejvíc právě děti. Často stojí na piedestalu nejhorších druhů nealkoholických nápojů, je ale třeba říci, že ostatní prudce oranžové/černé/většinoumocdobré nápoje jim co do nesmírného množství cukru zdatně sekundují.

Nejlepší je ostatně i podle lékařů pít vodu nebo kvalitní čaj, popřípadě skutečný džus - tedy vymačkaný z ovoce. Na druhou stranu, sladké nápoje nejspíš nejsou to, co nás přivede do hrobu. Ovšem pokud se to s nimi nepřehání.

Do Zdravé lahve můžete každopádně nalít všechno. Máte ďábelskou chuť na novou příchuť vaší oblíbené limči? Skvěle. Vychlaďte ji a udržte ledovou ve Zdravé lahvi až do oběda. Jste zrovna v dietním režimu a máte plné zuby obyčejné vody? Nalijte do Zdravé lahve teplý zelený čaj a srkejte jej celé dopoledne.

Během několika let si Zdravou lahev ověřilo a oblíbilo již mnoho maminek, dětí i sportovně aktivních lidí, kterým záleží na vlastním zdraví. Jako lahev na pití skvěle slouží při každodenním používání a pomáhá tak dodržovat pitný režim. Zdravé lahve jsou vyrobeny z bezpečného medicínského materiálu, speciálně vyvinutého pro zdravotnictví.

Jaké má výhody?

• Zcela bez ftalátů nebo změkčovadel

• Bez zápachů a plísní

• Snadná údržba

• Velký výběr motivů

• Náhradní komponenty

V čem je lepší než ostatní lahve?

Běžné plastové lahve nevydrží o nic moc déle než snaha vašeho školáka poctivě se učit. Teplý čaj navíc do lahvičky po limče sotva nalijete. Zdravá lahev je tedy mimo jiné ekologičtější - kolik zbytečných plastů naši planetu obtěžuje i bez ní!

Pořídili jste tedy nadšeně Zdravou lahev? A zjistili jste, že mrňata gumovou zátku tuze ráda žužlají? Žádný problém. U Zdravé lahve máte možnost pravidelně měnit komponenty a tím prodloužit životnost, co nejdéle to půjde.

Ať už jste fanoušci čisté vody nebo sladkých nápojů, popřípadě sem tam pijete oboje, Zdravá lahev je pro všechny. Donutí vás pít, což je dobré ve všech případech. V obchodech dnes najdete stovky druhů 100% přírodních/osvěžujících/tradičních/BIO nápojů i sama voda má několik variant. Ovšem zdraví - to máme všichni jenom jedno.
 

Zdroje:

https://www.zdravalahev.cz/