Úvod Blog Děti Z pohádky do pohádky s Topgalem
Seznamte se s pohádkovými motivy na batozích Topgal
 

Z pohádky do pohádky s Topgalem

Topgal je fenomén školních potřeb - a není divu. Společnost začala jako výrobce kožené galanterie, dlouho u toho ale nezůstala. Dnes se specializuje na školní batohy a doplňky. Proslula kvalitou, vlastním a svébytným designem. Do novinek shodou okolností dorazily sety právě od Topgalu.

Mimo batohu v nich najdete i jednopatrový penál.. Batohy jsou doporučené pro mladší školáky, kteří do jednoho zbožňují pohádky. U každého setu najdete design, který se stejně jako oblíbená pohádka jed-no-du-še neokouká.

1. Batoh pro mořské víly

Také víly musí chodit do školy – a to i v případě, že mají místo nohou ocasní ploutev. Dvoukomorový batoh v odstínech světle modré barvy je určen pro 1.-3. třídu. Pyšní se kapsičkou s nejlepším podmořským 3D kamarádem, kterého podle libosti kdykoliv změníte. Batoh je malý a velmi lehký, našim mrňatům je také přizpůsobeno jednoduché řešení kapes.

Rozměry: 39 x 19 x 29 cm

Nosnost: 7 kg

Rozměry penálu: 21 x 4 x 13 cm

2. Bůh ochraňuj královnu!

Stateční špioni a váleční strategové se nadchnou pro „vojenský“ set s radarem v přední části. Tříkomorový batoh je velikostně vhodný od 1. do 5. třídy. Spolehlivě pojme učebnice i svačinu na dobrodružnou výpravu po vyučování. Reflexní prvky najdete po všech stranách – váš objevitel tedy bude v bezpečí.

Rozměry:40 x 20 x 27 cm

Nosnost: 7 kg

Rozměry penálu: 21 x 4 x 13 cm

3. Kouzelníci-pracanti

Nadšenci do poctivé práce ocení jednokomorový batoh s plastickým motivem kombajnu. Velikostně určeno pro nejdrobnější školáčky v 1. – 2. třídě. Ergonomicky tvarovaná záda s vyjímatelným hliníkovým rámem budou pohodlně sedět na zádech vašeho dítěte. Díky zpevněné konstrukci bude batoh stát i po rozevření.

Rozměry: 37 x 19 x 28 cm

Nosnost: 7 kg

Rozměry penálu: 21 x 4 x 13 cm

 

4. Batoh přímo z louky

Holčičky, které se kamarádí se skřítky a elfy, ocení kytičkovaný batoh, který vypadá jako rozkvetlá louka. Pohodlně bude vyhovovat od 1. až do 4. třídy. Tříkomorový batoh s anatomickými zády skvěle sedí a současně schová všechny učebnice, penál i zdravou svačinku.

Rozměry: 40 x 20 x 27 cm

Nosnost: 7 kg

Rozměry penálu: 21 x 4 x 13 cm

5. Nejlepší kamarád jednorožec

Některé holčičky nejen že věří na jednorožce. Ony prostě VÍ. Jsou s nimi totiž skutečné kamarádky. Pro všechny milovnice koní i koníků je připraven dvoukomorový batoh s třpytivým přívěskem. Velikost batohu odpovídá 1. – 3. třídě, padne ale i čtvrťačce. Batoh se pyšní dvěma hlavními komorami a jednou velkou přední kapsou, na boku najdete kapsičku na pití. Perfektně sedí a díky speciálnímu zádovému systému je lehký jako peříčko.

Rozměry: 39 x 19 x 29 cm

Nosnost: 7 kg

Rozměry penálu: 21 x 4 x 13 cm

Proč vsadit na batohy a penály Topgal?

• Poměrně malé sety co nejefektivněji využívají prostor, který jim byl dán. Ať už mají jednu nebo tři komory, disponují ideálně rozloženou váhou, tvarovanými a nastavitelnými ramenními popruhy i ergonomicky vyvedenými zády.

• U každého batohu najdete menší kapsičky na svačinu, lahev na pití i další nezbytnosti vašich školáků

• Dno batohů je vyrobeno z pevného a nepromokavého materiálu TOPDURA, navíc je vybaveno plastovými nožičkami

• V prostřední kapse najdete jmenovku

• Ramenní popruhy jsou magneticky uchyceny

• Hrudní pás je polohovatelný

• Každý jeden batoh se pyšní velkým množstvím reflexních prvků, které (jak známo) zachraňují životy.

• Jednopatrová pouzdra Topgal jsou vybavena klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, kružítko i nůžky.

Penál je polstrovanný, takže spolehlivě ochrání psací potřeby vašich dětí.

• Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci