Úvod Blog Zajímavosti Vyzrajte s námi nad EET
EET si na vás nepřijde díky našemu novému článku
 

 

Vyzrajte s námi nad EET

1. prosince 2016 byla zavedena nutnost elektronické evidence tržeb. V podstatě proto, aby se zabránilo malým i větším podvodům ze strany malých (i větších) podnikatelů. O co vlastně jde?

Zákazník vždy od obchodníka obdrží účtenku s unikátním kódem. Na serveru Finanční správy se budou tyto tržby povinně evidovat a obchodník obratem obdrží další unikátní kód, který bude moci vytisknout na účtenku.

Vzhledem k tomu, že to způsobí miliony operací, jedná se minimálně podle serveru eltrzby.cz o revoluční krok.

Od 1. prosince se tato inovace týká zejména ubytování a pohostinství, později se ale přidá např. doprava nebo zemědělství, zejména ovšem maloobchod a velkoobchod.

Ať už s EET souhlasíte nebo ne, pokud jste podnikatel, nevyhnete se mu. Zkusme věřit, že skutečně přinese něco dobrého. To, co přinese bezesporu, je ovšem zvýšená spotřeba papíru – speciálně pokladních kotoučků. Pojďme se podívat na nabídku vyvinutou právě pro pokladní systémy EET a platební terminály.

Termo kotoučky ECL

Dutinkové i bezdutinkové

Co vám přinesou?

- Extra dlouhý návin až o 40%

- Úspora papíru až o 2%

- Výhodné zákaznické balení

- Šetrnější k životnímu prostředí

Jak zajistit, aby EET nikomu nevadilo, to neumíme. Umíme ovšem zajistit, abyste měli vždy dostatek extra dlouhých termo kotoučků ve výhodných baleních. Budou se vám koneckonců hodit.

Zdroje:

www.stepa.cz

http://www.etrzby.cz/

http://www.jaknaetrzby.cz/eet/zakladni-informace

http://wiki.idnes.cz/eet-ckf-/byznys.aspx?klic=456209

http://registracnipokladny-info.cz/proc-eet-pokladny-davaji-smysl/