Úvod Blog Děti Vypečená trollí nabídka aneb 10x cesta za duhou
Vítejte na duhové přehlídce školních i kreativních potřeb s barevným motivem Trollů
 

Vypečená trollí nabídka aneb 10x cesta za duhou

Nedávno prosvištěl v kinech pestrobarevný film Trollové. Dostal i vás? Věříme tomu.

Malí panáčci, které si mnozí z nás ještě pamatují z dětství, ve skutečnosti žijí v kouzelné zemi plné barev, tance a písniček. Jedinou starost jim dělají obři, kteří na proslulém trollobraní pečou mrňousy na rožni – a doufají tak v nekonečný přísun štěstí. To se pokusí změnit odvážná trollí princezna.

Pohádka plná konfet, flitrů a duhové zábavy okouzlila spoustu dětí po celém světě. A bylo jen otázkou času, kdy se veselí mrňousci dostanou i k nám do novinek. Jsou tu. A čekají jen na vás!

 

 

 

1. Můžeš kreslit, můžeš psát, ale…

Památník se zámkem – plyšový – Trolls - 358686

Hlavní hrdinka z trollího království je zvěčněna třeba na památníku se zámkem – ovšem ne jen tak ledajakém. Zkuste ho pohladit. Od plyšáka k nerozeznání!

2. Kufřík z trollí dílny

Kufřík dětský lamino s ručkou – Trolls – 353585

Výtvarné potřeby a další poklady bezpečně schovejte do kufříků vyrobených trollími řemeslníky, kteří si u práce pravidelně broukají nejen písničky z filmu.

3. Pozor, prší duha!

Deštník – Trolls - 363528

Přepadl vás jarní deštík? Schovejte se pod deštník, který z každé plískanice vytvoří pestrobarevnou hru s kapkami. A o to rychleji pak vyjde sluníčko.

4. Kdo šetří, má za tři

Pokladnička kovová – Trolls – 374465

Střádejte pečlivě vydělané korunky do kovové pokladničky. Žádný loupežník se do ní nedostane, pokud ji bezpečně uzavřete na zámek!

5. Poklady trollí princezny Poppy

Šperkovnice – Trolls – 363589

Prstýnky, náramky i tajný dopis od spolužáka – to všechno spolehlivě ukryje skládací šperkovnice s několika šuplíky.

6. Hurá do školy!

Školní batoh – Trolls – 372619

Jste fanoškem Trollů? Tak ať to ví i ve škole! Zamilujte si spolehlivý batůžek s prostornou komorou a kapsičkou na všechny nezbytné drobnosti. Prodyšné polstrování, anatomicky tvarovaná záda – a samozřejmě! – reflexní prvky.

7. Hurá do školy…na kolečkách!

Školní batoh na kolečkách Trolls – 372621

Do školy, ale i na výlet se parádně hodí batůžek s výsuvnou rukojetí a kolečky. Tři hlavní kapsy doplňují dvě menší na penál, box na sváču, ale i klíče nebo telefon. Batoh lze pohodlně nosit i na zádech.

8. Pastelky v pelíšku

Školní penál – 3 patra – vybavený – Trolls – 375516

Penál je nezbytný parťák pro každého školáka. I milovníci vlasatých mrňousků si přijdou na své. Vyzkoušejte třípatrový kousek, kde najdete veškeré vybavení, bez kterého se žádný poctivý školák neobejde.

9. Malí šikulové

Souprava ke kreslení – Trolls – 275561

Pro šikovné ručičky je připravená veliká kreslicí sada, kde najdete neuvěřitelných 68 ks pastelek, fixů, voskovek, ale i vodovek a olejových kříd. Malujte jako o život!

10. Malí šikulové - balení na cesty

Souprava ke kreslení – Trolls367205

Menší sada v praktickém a skladném balení obsahuje 21 kusů od voskovek přes vodové barvy až po fixu, gumu a štětec.