Úvod Blog DIY Pátek plný kreativity vol. 1
Zkuste s námi Pátek plný kreativity! Dnes první díl a motýlí obraz

 

Motýlí obraz

Co byste řekli na to, že bychom si jednou v měsíci ukázali tvorbu dekorací a nebo třeba kreativní zábavu pro děti? Krok po kroku bychom si za společných sil vytvořili něco krásného do interiéru, ven, anebo bychom si jen ukázali, jak s některými výrobky pracovat. Ne každý je v tomto oboru mistr, ale nebojte se, budeme si vyrábět takové výrobky, které zvládne opravdu každý.

V dnešním článku si ukážeme, jak si udělat krásný obrázek plný motýlků, který si můžete někam pověsit. Je to ale i prima tip na pěkný dárek třeba pro maminku nebo babičku.

Tak konec psaní a jdeme na to!

Co budeme potřebovat:

Jak na to:

  1. Nejdříve si připravíme kartony, které si procvakáme dekorativní děrovačkou motýlků (jde to velice rychle a snadno). Procvakáme všechny kartony a rozdělíme si motýlky podle barev.

  2. Připravíme si plátno a zhruba si představíme, jakým směrem bychom chtěli, aby motýlci letěli.

  3. Vezmeme jeden odstín kartonu. U motýlka ohneme křídla, ze spodní strany dáme lepidlo a nalepíme na plátno ( doporučujeme vzít si třeba kancelářskou sponu a když motýlka lepíme, tak z vrchní strany ho přitiskneme k plátnu – bude nám pak lépe držet)

  4. Postup zopakujeme u každé barvy – zkuste si zvolit takové odstíny, které umožní hezký přechod.

  5. Pokud máte všechny barvy nalepené, zkotrolujte, zda Vám někde nezůstalo lepidlo - a jinak máte HOTOVO! Huráá!!

Stačí pár věcí a vidíte, jak snadno a rychle jsme si připravili krásnou dekoraci anebo dárek pro naše nejbližší. Doufáme, že se Vám tento druh článku líbil a budeme rádi, když nám dáte do komentářů na Facebook fotky Vašich výrobků, ať vidíme, jak se Vám obraz krásně povedl.

A nebojte se, na příště si pro Vás připravíme také něco tak jednoduchého a zábavného...