Úvod Blog Děti Speciální nabídka pro malé šikuly
Užijte si tvořivé odpoledne! Vyzoušejte razítka, omalovánky, samolepicí knížky i nestárnoucí vystřihovánky
 

Speciální nabídka pro malé šikuly

Vítáme školáky i předškoláky, kteří do jednoho zbožňují barvičky, stříhání a všelijaké další tvoření. Máme pro každého z vás připravený přehled té nejbarevnější zábavy z našich novinek - od omalovánek přes vystřihovánky až po hrátky s razítky.

Dětské tvoření podporuje představivost, motorické funkce, ale i rozvoj myšlení. Kreativní sady malé šikuly připraví do školy, i později se však stávají vítanou zábavou a naplněním nejen při deštivém odpoledni.
 

 

 

Od omalovánek k razítkům

Omalovánky - jeden z nejoblíbenějších dětských společníků. Pro děti představuje barevné učení s oblíbenými postavičkami, pro dospělé skvělou relaxaci. Ani ti se jich totiž často nechtějí vzdát.

Škola hrou

I další věci ale podporují kreativitu malých šikulů - a to pomocí barviček, nůžek i samolepek. Chcete se dozvědět něco o slovenských památkách a přírodě? Vystřihujte s panenkou Zuzkou!
 

Oblékni si princeznu i pejska

Připravte na venčení pejska Alíka a zjistěte něco nového o nejlepším příteli člověka.  Oblékací panenky přeci nemusí být jen princezny.

Maluj, stříhej, nalepuj!

Naučte se malovat, přesně vystřihovat i pracovat s lepidlem. Vemte si na pomoc maminku (nebo tatínka) a vyberte si vystřihovánky, omalovánky i samolepkové knížky s pohádkou nebo zvířátky.
 

Maluj podle čísel

Učte se počítat pomocí barviček! Každá barva má své číslo. Pozorně sledujte návod a vytvořte ten nejkrásnější obrázek.

Přes pole i po obloze

Líbí se vám skládané papírové modely? Zkuste si je i vy! Pečlivě vystřihněte moderní traktor i veselé letadlo. Postupně se tak můžete vypracovat až k mistrovským kouskům, které tak rád slepuje a stříhá váš dědeček.