Úvod Školní a studentské batohy za výprodejové ceny
 

Prohlédněte si zajímavou nabídku školních a studentských batohů v oddělení „Výprodej“. Nabízíme vysoce kvalitní, značkové školní a studentské batohy firem Emipo a Topgal. Všechny se vyznačují lehkostí, anatomickým tvarem a stylovým designovým zpracováním. V této mimořádné akci, vám tyto batohy nabízíme za velice příznivé ceny. Ve stejném designu, jako mají tyto školní a studentské batohy si můžete vybrat například školní penál nebo etui, případně box na sešity nebo peněženku. Pro menší děti je možné vybrat si zástěru na výtvarnou výchovu, kufřík nebo podložku na stůl. Pro menší děti jsou určeny tyto školní batohy. Jsou prostorné, velice lehké a anatomicky propracované, vyrobené z kvalitních materiálů.

Bakugan

Kkvalitní školní batoh, ke kterému je možné dokoupit sáček na přezůvky, školní penál, dětský kufřík a box na sešity.

Minnie

Školní batoh s dětským motivem (Disney). Batoh můžete doplnit o sáček na přezůvky, školní penál a dětský kufřík.

Motýlci

Dětský školní batoh z kvalitního materiálu s anatomickými zády a pevným vrchem. Motiv ocení děvčata, která ho mohou doplnit o školní penál. sáček na přezůvky a dětský kufřík. Se stejným motivem máme v nabídce i box na sešity, zástěru na výtvarnou výchovu, kapsář na lavici a kapsičku na krk.

Gormiti

Školní batoh s anatomickými zády je prostorný a lehký. Chlapecký motiv Gormiti je stále populární a ke školnímu batohu si můžete vybrat i sáček na cvičky nebo přezůvky, podložku na stůl a školní penál. S tímto motivem máme i další zboží. Tužku, blok, propisku nebo etui.

Motorka

Velmi oblíbený, chlapecký motiv s Karlem Abrahámem na školním batohu, dětském kufříku a sáčku na přezůvky.

Dark Safari

Velmi propracovaný stylový studentský batoh rakouské firmy Schneiders z kolekce Walker. Tyto studentské batohy se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a elegantním vzhledem. Motiv Dark Safari je určen pro dívky s odvahou a stylem. Školní batoh můžete doplnit i penál Dark Safari.

CHI BLUE

Kvalitní studentský batoh firmy Topgal s neutrálním, přesto velice vkusným motivem. Ke školnímu batohu můžete objednat peněženku a kapsičku na krk ve stejném stylu.

Colorida

Školní batoh, který je opravdu „cool“. Jde o batoh rakouské firmy Schneiders z kolekce Walker. Na tomto školním batohu je kromě klasického materiálu použita pravá riflovina. Designově „nedbalé“ prvky jako roztřepení nášivek a imitace silných nepravidelných stehů dodávají batohu jedinečný vzhled a jako celek pak podtrhne osobitost mladého rebela. Totéž platí i o školní penálu, který si ve stejném provedení můžete objednat na našem e-shopu.