Úvod Blog Zajímavosti Sešity ARGUS - 6 motivů pro 6 typů osobnosti. Který jste vy?
Ke každému typu osobnosti se hodí jiný sešit. Zjistěte, jaký sedí k Vám
 

Sešity ARGUS - 6 nejlepších motivů pro 6 typů osobnosti

Který jste vy?

Spirálové sešity jsou parádní pomůcka. Víte proč? Neexistuje totiž poloha, ve které by se nedalo pohodlně psát. A když se náhodou něco nepovede, můžete prostě vytrhnout zkaženou stránku – a nikdo nic nepozná! Takový sešit může spolehlivě sloužit nejen jako zápisník, ale i diář nebo náčrtník. Sešity od Argusu se navíc pyšní i barevnými pořadači, které zaručí, že vždycky všechno najdete. Ale nejen to! Fešáky se spirálou neodmyslitelně doprovází i líbivý motiv, který - přiznejme si to - často na plné čáře vyhrává nad veškerou spolehlivostí. Motivy sešitů od Argusu jsou totiž skutečně parádní. Přesvědčte se s námi!



 



1. Umělci a poetové

Květinový vzor se nikdy neokouká. Zkuste jej ale trochu smíchat s poetickou malbou. Získáte malé umělecké dílo! Dejte na odiv svoji uměleckou duši a schovejte v sešitu poznámky, úkoly i básně.


 



2. Cestovatelé a snílci

Plánujete cestu kolem světa? Nebo se chystáte na vcelku obyčejnou dovolenou, ale přesto vás lákají dálky a slunce za obzorem? Stylový sešit s antickou mapou ocení každý. Nejvíc si jej ale zamilují všichni rozevlátí snílci. Anebo piráti.


 



3. Kostky nejen pro moderní ženy

Kostkovaný sešit v odstínech purpurové a oranžové je prudce stylový a sofistikovaný. Moderní žena je krásná a sebevědomá – a přesně takové jsou sešity Argus.



 


4. Veselé hračičky

Veselé nebo roztomilé motivy? Oboje! Líbí se dětem, ale i všem hravým dušičkám, které se rády smějí. Sešit s pestrobarevnými kvítky rozjasní každý zaneprázdněný den – včetně vás!



 

5. Pilné včelky

Ceníte si zejména fukčnosti? Máte tolik práce, že zastáváte heslo: V jednoduchosti je krása? Přesně pro vás je sešit Office. Barvy na přebalu skvěle korespondují s tmavým podkladem - stejně jako vy jste neodmyslitelně spjatí s pílí a poctivou prací.




 


6. Od andulky po žraloka

At už se staráte o farmu nebo chováte džungaráčka, nadchne vás veselý hafan na přebalu. S každou novou povinností se ujistíte, proč zvířecí říší tak zbožňujete. Máte rádi zvířata? Ano! A proč? Protože jsou chlupatá!