Úvod Blog Zvyky a tradice Rej čarodějnic
Čarodějnice u nás oslavíte od kompletního kostýmu až po opékání buřtů s našimi pomůckami na grilování
 



Kotel plný žab a hadů v nabídce nemáme, ale v našem on-line papírnictví najdete nejen koště, které vás bezpečně dopraví na sabat, ale i další čarodějnické potřeby nezbytné na filipojakubskou noc. Vybírejte z čarodějnických klobouků, rukavic nebo nosů. Vzhled můžete i vylepšit barvou na obličej nebo barevnými laky na vlasy, protože při reji je volena královna sabatu. Ta potom vládne hostině a tanci, tzv. „čarodějnickému kolu,“ které se tančí pozpátku.

Čarodějnice ovšem nebyly jen zlé. Lidé si vážili těch, které znaly tajemství bylin nebo uměly napravovat zlomeniny. Z historie ale víme, že jim to nebylo nic platné a moc hezký konec je nečekal.

Dámy, tuto jedinou noc jste tolerovány. Pak ale sejměte čarodějnické masky a klobouky. Jednak ty, které jste si koupily v tomto papírnictví a také ty pomyslné. Pánové na oplátku na ohních místo čarodějnic ugrilují něco chutnějšího. A jelikož pohodlnost je základní vlastnost chlapa, máme v našem e-shopu i papírové a plastové nádobí na jedno použití.

Můžete nám poslat i zajímavé fotografie čarodějnic. Nejlepší uveřejníme na této stránce. Ceny bohužel nevyhrajete žádné, protože první tři místa bezkonkurenčně a bez čarodějnických doplňků obsadila moje tchýně.