Úvod Obal na doklady - Styl a moderna
I obaly na doklady mohou pečlivě sledovat módní trendy
 

Obal na doklady - Styl a moderna

V předešlém článku jsme si představili "dokladovky" - důvěrně známé pomocníky, které najdeme v aktovkách, brašnách i studentských batozích. Nenechte je jen chránit platební karty a občanský průkaz.

Co vás na dokladovce nejvíc zaujme? Správně! Jsou to desky. Tento článek vám představí pravý opak elegantních a sofistikovaných vzorů z předchozího článku.

Vítáme všechny skejťáky, barbínky a moderní umělce. Vyberte si obal na doklady, který bude stejný jako vy - neotřelý a stylový.

Inspirace průmyslem

Jednoduché provedení, které klade důraz na spolehlivost spíše než na módní diktát. Doba, kdy naší zemi vládly hlavně takové vzory je naštěstí pryč.

Přesto (nebo možná právě proto) se střízlivý a seriózní vzhled těší velké oblibě. Jasné linie a minimum vzorů se dnes drží v popředí módních trendů - a zasáhlo i obaly na doklady. Bez ohledu na vzdělání či profesi jsou pomůcky inspirované průmyslovou výrobou dostupné všem, kteří ocení zpracování bez zbytečných příkras.

Netradiční vzory

Pro celebrity, stylové umělce ani superstar rovněž není spolehlivost jediným měřítkem. Oproti inspiraci střízlivou technikou se ale - samozřejmě na výjimky - vyžívají v neokoukaných a trendy vzorech.

Oblíbené varianty pestrobarevných kruhů jsou jen částí kolekce, která se vyžívá právě v barvách. Obal na doklady s variantami textu nadchne moderní muže.

Pro slečny a dámy s vytříbeným vkusem je připravena kolekce Original. Najdete v ní stylové termosky, kosmetické taštičky, ale i obaly na doklady. Vyberte si ze soví inspirace, populární purpurovo-černé kombinace nebo květinového potisku! Elegantní monochrome kočičky budou skvěle ladit nejen k milovníkům zvířat.

Moderní město - Noviny i lesk

Netradiční vzory nebo inspirace průmyslem - to vše se pochopitelně může objevit i v moderním městě.

Sofistikovaná "dokladovka" v modrých odstínech se pyšní geometrickými tvary a metalickým leskem. Vidíte lesk a září světových metropolí? Třpyt a neonové odlesky s trochou představivosti připomínají město, které nikdy nespí.

Zářivá světla na bilboardech a velkých obrazovkách jsou záležitostí New Yorku i naší stověžaté Prahy - stejně jako noviny. I v éře virtuálních médií je klasika z recyklovaného papíru nezbytným parťákem. Zbožňujete městskou džungli? Vykročte jí vstříc s dokonalými mimikrami!