Úvod O nás


Vítejte na novém e-shopu www.papirnictvipavlik.cz! Najdete u nás kompletní nabídku školních a kancelářských potřeb - a to za mimořádně příznivé ceny. Disponujeme širokým sortimentem nabízeného zboží, které je připraveno k okamžité expedici.

 

Velkoobchod Papírnictví PAVLIK CZ s.r.o. vždy počítá s objednávkou dostatečného množství školních a kancelářských potřeb v kompletní nabídce variant. Proto u nás najdete např. školní batohy a tašky od všech výrobců - a to napříč celou šíří jejich sortimentu.

 

Kvalita a rychlost expedice je pro nás výzvou. U osobního odběru je objednané zboží k dispozici téměř okamžitě, odeslání přepravní službou probíhá do 24 hodin. Samozřejmostí je profesionální a kvalifikovaný přístup našich pracovníků. Ochota a individuální jednání s každým z vás je podstatou a milou povinností naší práce. Těšíme se na vás!

 

 

Sídlo firmy PAVLIK CZ s.r.o najdete v okrajové časti Pardubic - v Černé za Bory. Zde kromě velkoobchodu sídlí i výdejní místo e-shopu www.papirnictvipavlik.cz, Výhoda lokality je vzhledem ke složité pardubické dopravě zásadní. Snadnou dostupnost kvitují velkoobchodní zákazníci i zásobování.

 

 

Samotné prostory velkoobchodního skladu jsou velmi rozlehlé. Velká hala, kde si velkoobchodní zákazníci vybírají zboží, je spojena s menší, která slouží pro expedici zboží a je částečně využívána pro výběr sezónního zboží, tzn. velikonoční a vánoční papírnický sortiment, případně i kalendáře. Na tuto část navazuje další hala určená pro vykládku a příjem zboží od našich dodavatelů.