Úvod Blog Děti LEGO - Nové batohy z říše nesmrtelných kostiček
Legendární dánské kostičky se vrhly na naše batohy a moc jim to spolu sluší!

LEGO - Představení nové kolekce z říše z nesmrtelných kostiček

V novinkách se pohodlně usadily školní potřeby s motivy zbožňovaného LEGA. Jsme si jistí, že tam nezůstanou dlouho. Proč? LEGO je totiž pojem! Jedna z nejoblíbenějších hraček zdobí nejen (téměř všechny) dětské pokojíčky, ale i školní batohy, penály nebo svačinové boxy. Vydejte se s námi na prohlídku jedinečného LEGO světa, kde každý zaručeně najde to, co chce.

Vyberte si z 6 kolekcí:
 

LEGO Large

Největší představitel kolekce se pyšní objemem až 28 litrů – a přesto spolehlivě lehkou konstrukcí! Můžete si být jistí pevným plastovým dnem, ergonomickými zády a nastavitelnými popruhy. Batoh má speciální kapsu na penál a termo kapsu na stále čerstvou svačinu.



 

LEGO Small

Menší lehoučká aktovka s objemem 22 litrů. Najdete zde speciální kapsu na těžší předměty, která zabrání jejich zničení - a stejně tak zajistí jejich pohodlné nošení. Je totiž umístěná tak, aby bylo zaručeno rovnoměrné rozložení hmotnosti.

 

 

LEGO Freshmen

Prostorný batoh s termo kapsou o objemu 27 litrů. Jedna postranní kapsa je uzavíratelná na stahovací šňůrku, v zadní části najdete speciální kapsu na tajnosti. Ergonomicky tvarovaná záda a nastavitelné ramenní popruhy jsou samozřejmostí.

 

 

LEGO Easy

Batůžek s objemem 22 litrů a nožkami pro lepší stabilitu. Neobyčejně lehká konstrukce spolu se speciální kapsou na těžší předměty zajistí pohodlné nošení a rovnoměrné rozložení hmotnosti. Vyztužené dno a nožky chrání před špínou a vlhkem. Batoh se zapíná na velký plastový klip.



 

LEGO Xtreme

Batoh s objemem 22 litrů a tajnou kapsou v zadní části. I u tohoto batohu najdete speciální kapsu na těžší předměty a vyztužené dno s nožkami. Učebnice i sešity jsou tak spolehlivě chráněné proti znehodnocení. Najdete zde speciální kapsu na klíče, rozvrh hodin i klipy na sáček s přezůvkami.

 

 

 

LEGO Norwegian

Baťúžek s objemem 17 litrů a plastovým zapínáním. Disponuje snadno omyvatelným dnem a hlavní kapsou se stahováním na šňůrku. Možnost nastavit hrudní a bederní popruh. Batoh ideální také na výlety - a to nejen do hor!





Všechny kolekce zaručují moderní design s parádními LEGO motivy. Nezbytností je lehká konstrukce, ergonomicky tvarovaná záda a vyztužená rukojeť. U každého baťohu najdete pevné plastové dno a nastavitelné popruhy s reflexními prvky. Většina batohů je vybavena klipy na cvičební úbor, všechny ale mají jmenovku a speciální na klíče. Někde najdete termo kapsu na svačinový box nebo speciální kapsu na tajnosti. Co ale mají všechny LEGO batohy bez výjimky společné? Jsou naprosto neodolatelné! Chcete vědět podrobnosti, že? Tak hurá na to!

Co mají LEGO batohy společné? A v čem se liší?