Úvod Blog Emipácké sady pro školáky
Představení školních sad Emipo s parádními motivy pro holky i kluky
 

Emipácké sady pro školáky


Vážení školáci,

prázdniny jsou v plném proudu
. Škola je ale něco, na co se nezapomíná – a to ať chceme nebo nechceme. My ovšem víme, že teď chtít budete! Pro zodpovědné prvňáčky i znuděné páťáky jsou určené bombastické sady školních potřeb od Emipa. Pohodlně se usaďte a pečlivě vybírejte - ať jste připravení, než v září konečně zazvoní!

Všechny sady se pyšní kvalitním batohem, penálem a sáčkem na cvičky. Jediné, co se liší, jsou motivy. Vydejte se s námi na výpravu do duhové říše s jednorožci, za statečnými záchranáři nebo na projížďku pravým pacifickým expresem.

 



 

Sada kočičích paciček

 Jeden moudrý člověk kdysi řekl: "Ten, kdo si myslí, že se štěstí nedá koupit, zapomněl na štěňata." A my se vsadíme, že štěstí se skrývá i v koťatech. Kočičí miminka s měkkými kožíšky jsou jednoduše neodolatelná!





 


 

Hrdinové

Hasiči i záchranáři nasazují životy při katastrofách, nehodách, ale klidně pomohou i školákovi ze stromu. Hrdinové v červeném nikdy skutečně nedpočívají a váš školní set stoprocentně ochrání!






 


 

Vzhůru za záchranou země!

Transformující se roboauta pochází ze světa, kde dobro a zlo nikdy nepřestává bojovat. Pomozte hrdinům jiných planet a získejte tak přátelství, která přesahují galaxie!





 


 

Sovinec

Jeden z nejoblíbenějších motivů ozdobil i sady od Emipa. Moudré sovy s velkýma očima si jednoduše zamilujete...stejně jako vaše žákovská, která se bude jedničkami jenom hemžit.





 


 

Připravit, pozor, teď!

Motocross - závod plný prachu, rychlé jízdy a nebezpečí. Abyste ovládli divokého jednostopého oře, potřebujete bleskurychlé reflexy, dokonalou pozornost....ale do školy musíte zrovna tak. Tak co třeba i tam vyrazit s motorkou?






 



 

Za duhou a jednorožci

Jednorožci bez princezen jsou jako hamburger bez housky a moc dobře to vědí. Proto se budou nadšeně držet na sadách od Emipa a při každé vhodné příležistosti vás odnesou do pohádkové říše plné dobrých konců.
 





 

Ukončete nástup, vlak je připraven!

Vydejte se s námi do zlaté éry železnice, kdy majestátní pacifický express brázdil prérie plné banditů a snů o bohatství. Zkroťte divokého mustanga a sami rozhodněte, jestli je lepší oř divoký nebo železný