Úvod Blog Vše o dárcích Dárkové soupravy Concorde
Potěšte oslavence luxusní dárkovou soupravou Concorde
 

Dárkové soupravy Concorde

Luxusní dárkové sady psacích potřeb Concorde uspokojí náročné zákazníky – ovšem stejně tak ty, kteří hledají kvalitu a ideální poměr ceny a výkonu. Jde ostatně i o hlavní hledisko kolekce Concorde. Jejím posláním je totiž mimo jiné „stabilní kvalita za rozumnou cenu.“ Sháníte sofistikovaný dárek? Jste tu správně.

Kolekce Concorde spadá pod tradiční společnost Volf, která funguje na trhu kancelářských a školních potřeb od roku 1990.

Dárkové sady v luxusních krabičkách tradičně obsahují plnicí nebo kuličkové pero a mechanickou tužku, jejíž automatickou součástí je pryž a zasouvací hrot.

1. Dárková sada - Concorde Bolero - různé odstíny

Kuličkové pero a mikrotickou tužku najdete v líbivé sadě Bolero hned v několika odstínech. Sytě modrá sada nadchne nejen díky roztomilému potisku puntíků. Limetkově zelená barva vás vezme zpátky do letních dní i ve studené plískanici. Velmi něžná růžová sada potěší každou elegantní dámu.

2. Dárková sada - Concorde Samba - různé odstíny

Elegantní sada v dárkové krabičce - tentokrát s dekorem kontrastních proužků. Kuličkové pero se pyšní otočným mechanismem, součástí mechanické tužky je pryž a zasouvací hrot. Růžová a blankytně modrá dárková sada potěší každou milovnici jara. Béžová sada v elegantní krabičce obsahuje rovněž kuličkové pero a mechanickou tužku.

 

 

 

3. Sada Concorde - Texas - Kuličkové pero + plnicí pero - stříbrná - A15003

 

Luxusní sada s kuličkovým a plnicím perem je umístěna v elegantním pouzdře, pyšní se kovovým tělem a pochromovanými doplňky.

4. Sada Concorde - Texas - Kuličkové pero + roler - stříbrná - A15002

 

V dárkové sadě najdete kuličkové pero a roler v luxusní krabičce. Stříbrný odstín, prudce moderní vzhled.

5. Sada Concorde - Arizona - Kuličkové pero + plnicí pero - černá - A1500

Černě kovové kuličkové a plnicí pero s pochromovanými doplňky v luxusní dárkové krabičce