Úvod Blog Zajímavosti Cesta kolem světa 5x jinak
Kvalitní spirálové sešity s motivy evropských měst
 

Cesta kolem světa 5x jinak - již podruhé

V jednom z předchozích článků jsme si představili sešity s motivy celosvětových metropolí a dalších krás. Dnes je na řadě druhá řada takových sešitů - a tentokrát kolekce nezapomíná ani na naši stověžatou matičku Prahu. Pro nadšené cestovatele, svobodomyslné duše i ty, kteří se prostě jen rádi kochají krásnými městy, jsou tu připravené spirálové bloky s motivy evropských měst. Tak hurá na cestu!

1. Paříž nejen pro zamilované

Jedno z nejromantičtějších míst světa zůstává stabilně v první desítce nejoblíbenějších míst pro žádost o ruku. A to po několik dlouhých let. Dejte najevo, že je Paříž vaší srdcovkou s nesmrtelným pohledem na zářící Eifellovku

2. Řím - Caput Mundi

Římu se jednohlasně přezdívá hlavní město světa - Caput Mundi. Město, které údajně založili bratři odchovaní vlčicí, v sobě spojuje kouzlo dávné historie a moderní metropole. Jakmile ho uvidíte, dostane vás. Podlehnete i vy?

3. Praha - Srdce Evropy

Každý rok stoupá obliba Prahy o několik čísel. Nejen naši sousedé, ale lidé z celého světa jsou nadšeni brilantní architekturou, neuvěřitelnou atmosférou a pocitem, že se úzkými uličkami mohl skutečně procházet Léviho Golem. I když každý z nás Prahu dobře zná, její krásy nikdy neomrzí.

4. Londýn - základ pro každého cestovatele

Deštivý Londýn je Mekkou všech cestovatelů, protože tam jednoduše musí každý - a ideálně nejen jednou. Neodmyslitelné patrové autobusy, červené budky a pulzující heslo "Bůh ochraňuj královnu" do Londýna vábí každoročně miliony lidí.

5. Něco navíc

Boční vazba Twin Wire sešitů umožňuje snadné otáčení a odtrhávání stránek. Kvalitní perforace a dvojitá spirála činí ze sešitů světové kousky nejen díky fotkám na deskách. Rozměry A4, A5 a A6 oceníte v kanceláři, ve škole i doma. Cestujte, aniž byste vytáhli paty z tepla a kochejte se slavnými evropskými městy s přidanou hodnotou - kvalitou, nad kterou bdí metropole z celého světa.