Úvod Blog Kalendáře a diáře Abrakadabra aneb Diáře z kouzelné kolekce
Kapesní diáře jsou nejen malé a šikovné, ale především kouzelné

 

Abrakadabra aneb Diáře z kouzelné kolekce

Malé, ale šikovné – Tak by se daly charakterizovat nové školní diáře s motivy a schopnostmi, ze kterých až přechází zrak. Podívejte se s námi na módní přehlídku těch nejmagičtějších kousků.

 

 

Kapesní diář Kruh

Magické kruhy ochrání všechna vaše tajemství! Po splnění povinností jednoduše odtrhněte vnější spodní růžek. Denní kalendárium a spolehlivá gumička.
 

 

 

Kapesní diář Sovy

Prudce oblíbené sovy do kapsy - Díky jejich moudrosti a pečlivosti na nic určitě nezapomenete. Kromě úkolů vesele zaškrtněte oslavy kamarádů a na konci diáře využijte místo na různorodé poznámky.


 



Magnetický diář Kočky

Diář s týdenním kalendáriem hlídají černé kočky, které ututlají všechny vaše rošťárny! Plánujte po celý školní rok se zárukou legrace a těch nejlepších zážitků.


 

 

Magnetický diář Sovy

Rok 2017 přinese spoustu nových přátel a dobrodružství. Nezapomeňte na nic z toho! Přehledný kalendář schová školní povinnosti, adresář a abecední seznam jmen spolehlivě připomene každou oslavu narozenin.




 



Diář 18 měsíců

Chcete být napřed? Jako by se stalo! Diář s veselými sovičkami se pyšní týdenním kalendáriem od června 2016 do prosince 2017. Navíc tu ale najdete i přehledný plánovací kalendář pro celý rok 2018