Úvod Blog Děti 7 důkazů, proč jsou batohy LEGO geniální
Přečtěte si o (minimálně) 7 důkazech, proč jsou batohy LEGO dokonalé

7 důkazů, proč jsou batohy LEGO jednoduše nepřekonatelné

Vybrat správný batoh je dřina. Děti do školní aktovky musí naskládat velké množství učebnic. Jak zaručit, aby si nezničily záda? A jak dosáhnout toho, aby byl batoh stejně kvalitní jako pěkný? Školáci se bez rozdílu věku rozhodují hlavně očima. Zodpovědní rodiče nechají mluvit peněženku - a dnes už si dávají pozor i na vlastnosti, bez kterých se správný batoh zkrátka neobejde. LEGO batohy všechny tyto vlastnosti mají. Nevěříte? Tady jsou!

Pozor! Vybírejte tašku z nepromokavého materiálu a případně i s vodotěsným dnem. Nejen, že batoh déle vydrží, bez problémů ochrání i učebnice, penál a další školákovy poklady.
 

Důkaz č. 1

LEGO školní aktovky neobsahují PVC, ftaláty, nebo AZO. Jsou zdravotně naprosto nezávadné a jejich výroba se pečlivě vyhýbá ničení životního prostředí. Počítají rovněž s tím, že se žáček nebude pohybovat jen ve slunném odpoledni - a jsou na nepřízeň počasí připravené i kvalitou materiálu!
 

Důkaz č. 2

Kapsa na jídlo je oddělená a izolovaná, proto udrží jídlo déle čerstvé. Maminčina marmeláda v případě nehody nezničí učebnice a se stejnou nehodou koneckonců počítá i materiál, ze kterého je batoh vyrobený. Jde tedy lehce a beze zbytků umýt.

Důkaz č. 3

Přehledné rozmístění komor v batohu je nezbytností zejména u menších školáků. LEGO batohy mají ještě navíc na každou věc své místo. Jsou vybaveny klipem na klíče, samostatnou kapsou na penál a kapsou ze síťoviny na boku pro láhev s vodou.
 

Důkaz č. 4

Součástí většiny batohů je sáček na přezůvky či sportovní oblečení. Nejen, že rodiče nemusí kupovat pytlík na sportovní úbor zvlášť. Školákovo nadšení z parádního motivu tak nebude omezené jen na hodiny v lavicích, ale i na řádění v tělocvičně! Mimoto se sáčky na přezůvky či oblečení pyšní stejnými vlastnostmi jako jejich kolegové - neobsahují ftaláty, nebezpečná barviva ani AZO.

Důkaz č. 5

LEGO® školní aktovky jsou 100 % vyráběny také bez použití niklu a nebezpečných barviv. Na efektivní výrobu bez špatných vlivů na životní prostředí nebo zdraví zákazníků si ostatně zakládá každá renomovaná společnost. A tou LEGO rozhodně je.

Důkaz č. 6

Batohy ze světa kostiček zodpovědně udržují vysokou kvalitu zpracování a správné ergonomické provedení. Každý batoh lze přizpůsobit výšce i hmotnosti dítětě - polstrovanné a nastavitelné ramenní popruhy jsou samozřejmostí. Každý batoh má ale také hrudní popruh a záda přesně kopírují páteř dítěte.

Důkaz č. 7

"Vidět a být viděn!" Základní pravidlo nejen na silnicích splňují LEGO aktovky bez výjimky. Dbají na přehledné umístění reflexních prvků na všech stranách - jednak pro lepší viditelnost, ale rovněž pro větší bezpečnost dětí.