Úvod Blog 6x (Květinová) nabídka nejen pro květinové děti
Prohlédněte si školní i kancelářské potřeby, které mají společný květinový motiv
 

6x (Květinová) nabídka nejen pro květinové děti

Školní potřeby, balicí papíry a heftboxy, které najdete v této nabídce, nejsou to jediné, co nabízíme. Zkuste si ale představit, že zrovna tato nabídka je plná vůně z rozkvetlé louky. Věnováno zejména těm, co nedají dopustit na přírodu, motýlky a cvrlikání lučních koníků.

1. Sešity pro romantické duše

I když perný den ve škole nebo v kanceláři prosníte a těšíte se na víkend, až se budete bosi prohánět po pestrobarevné louce, stejně potřebuje kancelářské nebo školní potřeby. Pokud vám tu loukou připomenou, jedině dobře!

2. Anatomický batoh pro víly

I víly musí poctivě šlapat do školy. A i ony zaručeně ocení anatomický batoh s motivem kvítků, který jim pomůže prolétnout školní docházkou tak, jak to umí jen ony.

3. Deska s drukem a poupaty

Schovejte sešity nebo dokumenty do plastové desky s pevným drukem, která jako by vznikala v rukách lučních skřítků. Až ji otevřete, možná ucítíte vůni jara a pampelišek.

4. Prudce moderní květinové etue

4. Žádný ze snílků nemá rád přehnaný řád. Pastelky srovnané podle barev mu připadají žalostně přízemní. Prostorné etue s květinovým vzorem spojuje povinný kreativní chaos v prudce moderních pouzdrech - a také něžný květinový potisk pro všechny, co se nechtějí nechat svázat pravidly.

5. Pořadače rovnou z louky

Nenechte se zmást - bohémové nejsou synonymem pro nepořádníky. Jejich pojetí řádu je mnohdy jen trochu jiné. Úložné pořadače ale využijí v každém případě. A je jedno, jestli tam budou ukládat pracovní dokumenty nebo ručně psané básně.

6. Na vzhledu záleží

Dárek vždycky potěší – pokud náhodou nemáte čest s někým, kdo nesnáší překvapení. Máte dojem, že záleží hlavně na tom, jaký dárek je a rozhodně ne na tom, jak je zabalen? Mýlíte se. Téměř každý člověk se rozhoduje očima. A když před nimi roztančíte květinovou louku, podlehne i ten nejnáročnější oslavenec.