Úvod Blog DIY 5x Spinner + 5x Bagmaster = 5x Ultimátní past na učitele
Chcete mít super batoh a zároveň rozzuřit učitele? V tomto článku se dozvíte, jak zvládnout oboje najednou
 

5x Spinner + 5x Bagmaster = 5x Ultimátní past na učitele

Do našich novinek právě dosvištěla nová nabídka studentských batohů Bagmaster. Není ale jen tak ledajaká. Jako dárek získá každý parádní spinner, který, jak jsme se dozvěděli v jednom z předchozích článků, zaručeně přivede učitele do blázince. A kdo by to nechtěl, co říkáte? Zaručeně potom učitele zmatou v kombinaci s výborným prospěchem. A jedniček docílíte jednoznačně s pomocí lehkých a organizovaných batohů Bagmaster. Zkuste to.

 

1. Studentský batoh Bagmaster - Energy 8 E - Black / Pink / Violet

Tříkomorový studentský batoh pohodlně provede vaši rošťandu ze 4. třídy až na vysokoškolskou přednášku. Lehoučký batoh disponuje hlavní komorou, postranními síťovanými kapsičkami a (samozřejmě!) anatomicky tvarovanými zády s měkce polstrovanou 3D síťovinou.

2. Studentský batoh Bagmaster - Energy 8 A - Black / Gray / White

Černobílý batoh s velmi decentním potiskem květů bude elegantním doplňkem každé malé i větší parádnice. Velmi prostorná hlavní komora spolehlivě schová školní desky, sešity i učebnice. Díky velké kapse s pružným lemem pohodlně separujete sešity i menší učebnice. Individuálně nastavitelné ramenní popruhy padnou školačce i zodpovědné starší studence.

 

3. Školní batoh Bagmaster - Digital 8 F - Back / Green / White

Extrémně lehký batoh pro kluky i holky v neodolatelné zelenočerné kombinaci se pyšní třemi komorami a menší přední kapsou na suchý zip. Vhodný na 15´´ notebook. Do postranních kapsiček na gumu pohodlně schováte lahev a další drobnosti. V zádech batohu najdete kapsičku na MP3 i vývod na sluchátka.

4. Školní batoh Bagmaster - Digital 8 E - Back / Grey

Stylový batoh s jemnou černou texturou je vhodný nejen na učebnice, ale i notebook o velikosti 15´´. Prostorná hlavní a prostřední komora pohodlně uschová sešity i učebnice do velikosti A4. Přední komora se pyšní přehledným organizérem a jemnou síťovanou kapsou na zip. I MP3 zde najde svůj "pokojíček", včetně vývodu na sluchátka.

5. Studentský batoh Bagmaster - Bag 8 CH - Black / Gray / White

Maskáčový batoh pro všechny dobrodružné povahy disponuje třemi komorami včetně kapsy na 15´´ notebook. Hlavní i prostřední komora bez problémů schovají množství učebnic i sešitů do velikosti A4. Postranní kompresní popruhy redukují šířku batohu, ale slouží i k fixaci vyšší lahve.