Úvod Blog Děti 10x Belmil pro malé nezbedníky
Vybírejte z nabídky batohů i penálů Belmil, na které školáci nedají dopustit
 

10x Belmil pro malé nezbedníky

Penály a batohy pro 1. stupeň základní školy

Parádní penály z nové kolekce Belmil údajně zaujmou 9 z 10 školáků. Belmil je ostatně srbská společnost, která byla založená už v roce 1965 - původně ale vyráběla jen kožené pásky. Dlouho u nich nezůstala. Od kožené galanterie přešla ke školním batohům a aktovkám. Vlastní výroba penálů nebo sáčků na přezůvky si brzy získala důvěru a velkou oblibu zejména díky líbivým motivům a příznivé ceně.

1. Beruška

Roztomilá beruška rozzáří každý školní den malých princezen. Prostorný batoh s ergonomickými zády se pyšní dvěma komorami a malými kapsičkami na všechny drobnosti.
 

2. Můj šampion

Milovnice koní nemusí opouštět svého nejlepšího kamaráda ani ve škole. Vzorovaný jednopatrový penál zdobí 3D koník, se kterým prosvištíte i tu nejnudnější hodinu!

3. Traktorista

Jste fanoušci spolehlivých a pracovitých strojů? Jednopatrový penál s klopou vám nabídne 3D parťáka pro každý den poctivé tvrdé práce.

4. Připravit, pozor, teď!

Fandíte koním jedině pod kapotou? Ukažte duši závodníka s jednopatrovým penálem, kam pohodlně uložíte pastelky, tužky i rozvrh hodin.

5. Jurský park

Dinosauři nevyhynuli, to ví přeci každý. Jen se někde moc dobře schovávají. Třeba na prostorném batohu s ergonomickými zády a dostatkem reflexních prvků.

6. Tajná mise za záchranu světa

Skuteční hrdinové jsou mezi námi. Vzdejte jim hold s jednopatrovým penálem s klopou…a vrtulníkem!

7. Mazaná liška

Roztomilá lištička Foxy bude nejlepší kámoška vaší malé školačky. Extra lehký batoh se pyšní velkým a pevným prostorem i dvěma bočními kapsami na lahev.

8. Dobrodružná tundra

Vystrašeného prvňáčka spolehlivě ochrání kamarád vlk z vysokých hor. Nepromokavý batoh se silným dnem bude následovat školáka do hodiny i vstříc novým dobrodružstvím.

9. Dračí země

V jednopatrovém penálu se zabydlel roztomilý dráček, kterého můžete trénovat stejně jako Škyťák Bezzubku. Osedláte ho, až vyroste?

10. Osminozí kamarádi

Pavouci rozhodně nejsou jen chlupaté potvory, které nikdo nemá rád. Jen si vzpomeňte na Spidermana! Vsaďte na pavoučí penál, který vaše kamarády naučí, že není všechno tak, jak vypadá.