Úvod Blog Vše o dárcích Tipy na dárky - Tentokrát nejen pro umělce
Potěšte umělecky založené blízké tím nejlepším výběrem dárků

 

Tipy na dárky - Tentokrát nejen pro umělce

 

Potěšit blízké je jedním z hlavních cílů Vánoc. Patrně ale stejně tak nejtěžším. Tápete jako každý rok, co pod stromečkem nejvíc rozzáří oči vašich miláčků? Žádný strach. S námi vyberete ten nejlepší dárek - tentokrát se zaměříme na umělecky založené děti i dospělé.

 

Život je umění

Malířský stojan Matthias 032

Pro malíře profesionály i nadšence jsou připravené luxusní stojany z kvalitního dřeva. Spolehlivé jištění zajistí kovový mechanismus, lepší manipulaci umožní kolečka a brzda. Povyšte svoji tvorbu na skutečné umělecké dílo s doplňky pro kované artmakery.

 




 

Křídy prašné umělecké KOH-I-NOOR 120 ks - 8539

Velká sada uměleckých kříd obsahuje 120 odstínů v elegantní dvoupatrové krabici. Ideální na kresbu po strukturovaném papíru, jednoduché a přirozené mísení barev zaručeno.

 

 

 



 

Kvalita a tradice. Současně

 

Pohlednice k dokreslení Hahnemühle v kovové krabičce - 30 ks 10650150

Vizuálně jedinečné kousky vzniknou, když se spojí šikovné ruce a exkluzivní papír, lisovaný za studena. Jemná textura umožňuje snadné použití štětců, per i různých druhů tužek.








 

Cestovní Booklet Hahnemühle - Portrét - 2 ks - 9x14cm, 20 listů 10628349

Blok s pevnou šitou vazbou umožňuje snadné otáčení stránek a skvěle se hodí pro náčrtky i skicování. Využijete jej doma i na cestách, perfektně bodne práci s tužkou, ale i pastelkami.

 


 


 





Blok Manga Hahnemühle - spirálová vazba A4, 75 listů - 80g/m2 10628586

Lehoučký papír je skvělým dárkem pro všechny milovníky skečů, ilustrací a komixu. Barva se nerozpíjí a ani při silné vrstvě nevznikne na druhé straně nepříjemná skvrna.





 

Život jsou barvy

Souprava uměleckých pastelek Polycolor 72 ks 3827

Z exkuzivní soupravy uměleckých pastelek Koh-i-noor budou zákonitě nadšení začínající i pokročilí umělci. V elegantní a praktické kazetě najdete jihočeský symbol kvality vynikající světlostálostí, čistotou barev a až 72 různými odstíny.





 

Fixy Tombow - oboustranné 10 ks - Shonen TABT-10C-MA

Japonská jednička Tombow přišla s oboustrannou fixou, která kombinuje jemný hrot pro přesné linky a širší hrot podobný štětci. Barvy lze díky vodní bázi snadno míchat a vytvářet nekonečně úchvatných odstínů. Fixy Tombow jsou neocenitelné pro skicování, ilustrování, kreslení komixů i pohlednic. Barevné Vánoce s Tombow jsou odsouzené k nepřekonatelnosti.




 

 

Kreslířská souprava - Trojhranné akvarelové pastelky - Koh-i-noor - Mondeluz 8897 - 21 ks

Až 12 barevných odstínů najdou vaši obdarovaní v plechové kazetě luxusních pastelek Koh-i-noor Mondeluz. Světlostálé a velmi syté akvarelové pastelky doplňují dva štětce, guma a profesionální tužky.