Úvod Blog Děti 10 nezbytností od P+P Kartonu, které prostě musíte mít - Pro kluky
Seznamte se s 10 věcmi, které nesmí chybět žádnému školákovi - tentokrát se zaměřením na kluky

10 nezbytností od P+P Kartonu, které prostě musíte mít

Pro kluky

Škola to letos nemá jednoduché. I ti největší záškoláci si už určitě vzpomněli na kamarády nebo zábavnou paní učitelku a dost možná se jim trochu zastesklo.  Neplánovaná pauza už je  pořádně dlouhá a nudou zívají i školní potřeby.   Řádění na školních chodbách a mačkání v autobuse jim dává pořádně zabrat, teď už se ale ráčí natěšeně vrátit do lavic!

Kromě penálu a batohu (samozřejmě) jsou tu další maličkosti, na které byste rozhodně neměli zapomenout a trochu je oprášit. Podívejte se s námi, bez čeho se při prvním zvonění po karanténě naši školáci rozhodně neobejdou. Tentokrát se zaměřením na malé pány.

Koneckonců když ne dnes, můžete se inspirovat na konci prázdnin. Školní potřeby se totiž nijak zvlášť nemění. Jen ti žáci nám nějak rostou...
 

1. Batoh nebo aktovka
 

Kvalitní školní batoh je základ. Dbejte na vyztužená záda a anatomický tvar, lehkost i reflexní prvky. Odměnou vám bude spokojenější žáček - a více jedniček :)

 





 

2. Penál nebo etue

Pastelky, pero a tahák na matiku patří kam? Jistě. Do penálu. Je na vás, jestli zvolíte jedno-třípatrový kousek nebo trendy etui. Nezapomeňte, že můžete vybírat i z naplněných kousků, které ušetří další shánění školních potřeb.




 




3. Lahev na pití

Pitný režim je třeba dodržovat - a to nejen v létě. Vyberte si ze stylových lahví, které s dětmi skvěle využijete i na sport a výlety. A pozor! Ve zdravé lahvi spolehlivě vydrží teplý čaj i vychlazená limča.

 

 

 




4. Předškolní batoh

Menší batůžek je ideální na výlety i sportovní akce, a to klidně i pro školáky, kteří se prostě nemohou nabažit oblíbeného motivu a musí mít celý set. Pyšní se lehce vyztuženými zády, dvěma hlavními komorami a bočními síťovanými kapsami



 



5. Desky na číslice

Malí prvňáčci mohou svoje první čísla skládat do prima desek, ze kterých se zubí jejich oblíbený kamarád.






 


 

6. Desky na abecedu

I první písmenka se mohou uložit do parádních desek. A motiv? Tentokrát zkuste změnu! Co takhle parádní terénní auto?





 



7. Kufřík

Potřeby na výtvarnou výchovu a další drobnosti schovejte do kufříků s bezva motivy. Tempery, nůžky, štětec, voskovky....Nezapomněli jste na nic?




8. Sáček na cvičky

Cvičební úbor, přezůvky, ale i odpolední sváča pro lítání venku. Lehoučké pytlíky jsou numero uno nejen pro mrňata a s motivy se...nu, roztrhl pytel :)



 



9. Desky na sešity

Na každou hodinu je většinou potřeba zvláštní sešit. Aby v nich měli školáci bezkonkurenční přehled, schovejte je do desek na sešity neboli heftboxů. Klasické formáty, spousta motivů.

 

 

 

10. Psací podložka

Aby se vám hezky psalo? S podložkou to půjde samo! Malí školáci nejen ve škole, ale i doma ocení kvalitní (a pěknou) podložku, která zabrání skvrnám a kaňkám na stole - a ještě si ji studentík jednoznačně zamiluje! Proč? Vybere si totiž úplně každý.