Úvod Blog Zajímavosti Obal na doklady - Elegance a vkus
Obaly na doklady se tentokrát představují jako elegantní a vkusní společníci
 

Obaly na doklady

I malí školáci ocení praktické pomůcky, které se pohodlně vejdou do aktovky. Až trošku vyrostou, budou moci své (p)doklady schovat do praktických obalů. Co kdyby si je ale přáli už teď? Jak je libo! Ani věk, vzdělání nebo koníčky nejsou hranicí pro spolehlivé "dokladovky". Jediným limitem je váš vkus.

"Dokladovky" charakterizuje poměrně jednoduchý princip průhledných folií na platební kartu, kartičku pojištěnce či řidičský průkaz. Rozměr folií je libovolný a je na vás, jestli si vyberete kousek zaměřený na zákaznické či kreditní karty menších rozměrů, nebo zvolíte prostornější variantu, kam se bez problémů vejde i občanka. To, co zaujme spolehlivě, jsou desky.

Už dávno odzvonilo pomůckám, kde musela nutně vyhrát spolehlivost nad elegancí a vaším vkusem. Obaly na doklady spojují kvalitu i pestrý výběr stylů. Dnes vítáme především milovníky klascké elegance, kteří ocení zpracování a preciznost našich kousků. Podívejte se s námi.

Eko kůže a precizní imitace

Kožené výrobky jsou znamením luxusu. V současné době jde o cenově dostupnější, ale o nic méně kontroverznější kousky. Pro ty, kterým se nezamlouvá pravá kůže, ale přesto zbožňují její styl, je ideální inspirace koženkou a dalšími imitacemi.

I z textilní kůže, kam se koženka a eko kůže řadí, lze vytvořit velmi sofistikované zboží. Právě precizní zpracování ekokůže je výsadou klasických dokladovek. Odstíny tradiční palety mnohdy doplňuje zlatá či stříbrná ražba. I s jemným vzorem jde o ideální a spolehlivé pomocníky pro milovníky klasické elegance.

Barvy i oblíbené pepito

Věřili byste, že elegance a vkus nemusí nutně odporovat barvám a pestrým vzorům? Důkazem jsou obaly na doklady, které se pyšní pečlivým, ale o něco odvážnějším zpracováním. Klasickou paletu "dokladovek" se stříbrnou ražbou zpestřujeme sytými odstíny.

Fialová i blankytně modrá barva skvěle doplňuje klasické zpracování. Bez dalších ozdob potom přichází prudce oblíbený pepito vzor, který výborně funguje na různých podkladech. Neváhejte a dovolte praktickým pomocníkům stát se i stylovým doplňkem.

Netradiční vzory

Jste zastáncem tradiční barevné palety, která vás nejvíce zaujme různým provedením odstínů? Sofistikované varianty modré i zelené jsou hlavním meritem kolekce, které jako inovace bohatě stačí pečlivé provedení.

Obaly na doklady jsou doplněné nejen zlatou ražbou, ale i precizním vzorem. Na omak příjemná ražba skvěle sekunduje střízlivým odstínům, které podporují dojem spolehlivého a seriózního pomocníka.