Úvod Blog Zajímavosti Muzeum část 2.
Navštivte s námi podruhé muzeum ze starých časů k příležitosti našeho 25. výročí
 

Tento rok tomu bude 25 let, co vám dodáváme papírenské zboží a tak jsme po delším čase zavítali do našeho „firemního muzea“. Objevili jsme další velmi zajímavé kousky, o které se s vámi rádi podělíme. Předchozí článek najdete zde.

Jednu skutečnou raritu si necháme na příště, uvidíte, že bude stát za to. Nyní se ale můžete podívat na umělecký sortiment, který byl zákazníkům nabízen kolem poloviny minulého století. Především na pastely a uhly.

Jak vidíte z obrázků, řada firem existuje dosud ( Pelikán, Kooh-i-nor, Pentel).Samo o sobě to vypovídá o kvalitě a tradici výrobků, se kterými se začínající i zkušení výtvarníci setkávají dodnes. Nesmíme také opomenout časté zdobení produktů jako například u barev Pelikan, které jsou nejen jednotlivě zabalené, ale také překrásně zdobené.

V galerii si můžete prohlédnout několik vybraných "artefaktů". Vzpomínáte si na některé? Napište nám o nich, třeba na facebook.

Galerie

 
Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not Loaded Image Not LoadedImage Not Loaded