Úvod Historie

 

Historie

 

 

Od zásobování k vlastním prodejnám

 

Počátek firmy se datuje rokem 1990, kdy její hlavní činností bylo zásobování bank a jiných firem papírenským zbožím. Dlouho u toho nezůstalo. Prudký vývoj utvrdil Papírnictví Pavlik CZ v pozici předního velkoobchodu, eskaloval v založení šestnácti vlastních prodejen – a v neposlední řadě umožnil založení vlastního eshopu.

 

Nové prostory

 

Velký rozmach firmy si vynutil i podstatně větší prostory. Tyto požadavky splňoval bývalý autoservis v Černé Za Bory. Nákladná rekonstrukce z něj učinila moderní komplex budov, který využívají i další subjekty (reklamní agentura, Česká pošta). Na ploše bezmála 4000 m2 vznikl jednotný a nadčasově působící areál, který co do rozlohy a sortimentu nemá v našem regionu srovnatelnou obdobu.

 

 

 

Zkušenost a solidní přístup

 

Chod velkoobchodu a maloobchodních prodejen zajišťuje více než 60 zkušených zaměstnanců. O solidnosti firmy svědčí mj. téměř nulová fluktuace a fakt, že v době ekonomické krize nebyl v rámci úspor propuštěn žádný zaměstnanec.

 

 

 

Nový eshop

 

Na začátku roku 2013 byl spuštěn také internetový obchod Papírnictví Pavlik CZ. S ním vyrostlo nové oddělení, které se stará o bezproblémový chod eshopu, plnění přání zákazníků a marketingovou podporu. Eshop se mezi zákazníky těší velké oblibě především díky šíři sortimentu a kvalitní a vstřícnou obluhou.

 

Nová identita

 

Na jaře v roce 2018 proběhla rozsáhlá obnova celého eshopu. Byl zvolen nový vzhled s dominantní modrou a oranžovou, a své místo získal maskot. Něco ale zůstalo - spolehlivost, široká nabídka a férový přístup. Z hodnot, které se společnost snažila pěstovat po celou dobu své existence, nyní tvoří samotný základ podnikání.

Papírnictví Pavlik CZ čerpá ze své historie, cílí na podobu tradičního českého papírnictví a hodlá každému zákazníkovi přinést unikátní zážitek z pobytu na eshopu. Zaručuje osobní přístup, (blesku)rychlé vyřízení objednávek a každodenní doplňování novinek.